Šport > Košarka
1969 ogledov

Vozilo trčilo v srbskega košarkarja in pobegnilo s kraja nesreče

Miroslav Raduljica Profimedia
Srbski košarkar je doživel prometno nesrečo.

Nekdanji srbski košarkarski reprezentant Miroslav Raduljica je bil v Beogradu udeležen v prometno nesrečo. Do te je prišlo, ko voznik Volva ni upošteval znaka za stop in je zapeljal v križišče ter pri tem trčil v motor košarkarja Crvene zvezde. Po trku je voznik v avtomobilu pobegnil s kraja nesreče.

Raduljica, ki je v svoji karieri zaigral tudi v ligi NBA za Milwaukee in Minnesoto, kasneje pa nekaj let nastopal tudi na Kitajskem, jo je sicer odnesel brez hujših poškodb. Ob padcu s svojega Ducatija je dobil nekaj odrgnin, nadaljnji zdravniški pomoči pa se je po poročanju Kurirja odrekel, saj naj bi se počutil dokaj dobro.

Petintridesetletni Raduljica je v svoji dolgi reprezentančni karieri osvojil srebro na evropskem prvenstvu 2009, ko je Srbija v polfinalu po podaljšku premagala Slovenijo s 96:92, na drugo stopničko zmagovalnega odra pa se je z reprezentančnimi kolegi povzpel še na svetovnem prvenstvu 2014 in olimpijskih igrah 2016. 

Pri Crveni zvezdi trenutno želijo sporazumno prekiniti pogodbo s košarkarjem, ki je v minuli sezoni odigral le tri evroligaške tekme, petkrat pa je nastopil v ligi ABA.

Miroslav Raduljica | Avtor: Profimedia Profimedia
 dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice