Šport > Košarka
681 ogledov

Wembanyama že pokazal svoj pravi obraz

Wembanyama Profimedia
Francoski košarkar Victor Wembanyama je nastope v poletni ligi sklenil z dominantno predstavo na drugi tekmi.

Kar 224 cm visoki Francoz Victor Wembanyama, prvi izbor na letošnjem naboru v severnoameriški ligi NBA, se pred dnevi na svoji krstni tekmi za San Antonio Spurs v poletni ligi ni izkazal, na svoji drugi v Las Vegasu pa je pokazal veliko lepši obraz.

Wembanyama je Portlandu nasul 27 točk in pobral 12 žog pod obema obročema.

Wembanyama Ognjeni krst Šport Prvi izbor drafta hitro pristal na realnih tleh: "Na trenutke nisem vedel, kaj počnem"

Ostroge so proti tekmecem iz ameriške zvezne države Oregon izgubile z 80:85, za medije in gledalce pa je bila bolj zanimiva predstava visokoraslega Francoza, ki je v mestu greha močno izboljšal svojo "zmedeno" premierno predstavo s prve tekme proti Charlottu. Tedaj je - ob skupnem metu iz igre 2-13 - dosegel devet točk, osem skokov, pet blokad in tri podaje.

"Pogovoril se bom s Popom (Greggom Popovichem, op. a.) in prisluhnil temu, kar ima povedati. Pripravljen sem se žrtvovati za ekipo. Pogovoriti se morava, kaj bom počel v prihodnjih mesecih. Kdaj grem na počitnice, kdaj bom spet začel trenirati, kje bom treniral. Morda v San Antoniu ali kje drugje. Ker ne bom igral na svetovnem prvenstvu, bom imel približno dva, tri meseca časa. To mi bo spremenilo življenje. Verjetno bom za nekaj mesecev izginil iz medijev."

Victor Wembanyama

Wembanyama je že na začetku priprav dejal, da bo za ekipo iz Teksasa v okviru poletne lige NBA odigral le dve tekmi, naslednji dve proti Washingtonu v torek in Detroitu v petek pa bo izpustil.

Posnetek razkriva Šport Zato je varnostnik NBA zvezdnika klofnil Britney Spears

Komentarjev 1
  • Ender3 16:22 10.julij 2023.

    Model je velik talent in velikimi pričakovanji..

Sorodne novice