Šport > Košarka
1281 ogledov

Zadnje informacije zelo spodbudne za par Luka/Kyrie

Luka Dončić Kyrie Irving Reševalni pas/Twitter Luka Dončić in Kyrie Irving.
Zvezdnika naj bi moči združila že na prvem dvoboju s Sacramentom.

Luka Dončić je zaradi težav s peto, poškodoval se je na tekmi z New Orleans Pelicans, ko je sicer v dveh četrtinah in pol blestel in svoji ekipi priigral visoko prednost, izpustil tri naslednje dvoboje. Prvega so Dallas Mavericks brez njega izgubili, nato pa vpisali dve zmagi. Prva je bila zelo presenetljiva, na drugi pa je že zaigral novi član zasedbe iz Teksasa Kyrie Irving. 

Po zadnjih informacijah je zdaj vse bolj verjetno, da bo osemkratni udeleženec All-Star tekem že ponoči prvič zaigral skupaj s fenomenalnim Slovencem, ki je s povprečjem 33.4 doseženih točk trenutno tudi prvi strelec lige. 

"Pričakuje se, da bo zvezdnik Dallas Mavericks nocoj znova v postavi svoje ekipe proti Sacramento Kings. Obeta se tako debi dvojca Kyrie Irving/Dončič," je na twitterju zapisal eden najbolj priznanih novinarjev, ki spremljajo NBA, Shams Charania.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice