Šport > Košarka
651 ogledov

Zvezdnik: Očitno je, da imam jeklena jaj...

Kyle Lowry Epa
To pa je bolelo!

Toronto Raptors so po izenačeni tekmi premagali Boston Celtics in serijo drugega kroga končnice naredili precej zanimivejšo. V primeru poraza bi namreč že zaostajali z 0:3, tako pa so aktualni prvaki prišli do zaostanka z 1:2 v zmagah. Odločilni koš je v zadnjih stotinkah tekme dosegel OG Anunoby. Temu je iz avta čez celotno igrišče na trojko podal Kyle Lowry, po zadetem metu za tri točke pa se je na semaforju izpisal izid 104:103.

Lowry je imel že pred tem odlično tekmo, dosegel je 31 točk, tudi tokrat pa se je v obrambi pogumno postavljal na pot višjim tekmecem, kar je ena od odlik omenjenega branilca. A tokrat jo je v eni izmed obrambnih akcij precej skupil, s kolenom ga je ob koncu tretje četrtine v najbolj boleče mesto zadel Brad Wanamaker. Da bi bila stvar še nekoliko bolj boleča za Lowryja, so mu sodniki dosodili prekršek, priznali koš, Wanamaker pa je z dodatnim prostim metom poskrbel za izid 80:76.

A na koncu se je vseeno smejalo Lowryju. "Očitno je, da imam jeklena ja.... To je prvi razlog, drugi pa je ta, da preprosto želiš dobiti tekmo. Od tu se črpa energija," je neprijeten udarec in uspešno nadaljevanje tekme ocenil branilec kanadskega moštva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice