Šport > Moto športi
2180 ogledov

Hamiltonov buldog zasluži več kot vi

Epa
Hišni ljubljenček štirikratnega svetovnega prvaka je pravi hollywoodski zvezdnik.

Zvezdnik elitnega dirkaškega športa Lewis Hamilton (Mercedes) je razkril, da njegov buldog po imenu Roscoe služi konkretne vsote denarja. Hišni ljubljenček, ki ima na družbenem omrežju Instagram več kot 142.000 sledilcev, naj bi v povpreču zaslužil približno 600 evrov na dan.

Romain Grosjean VN Velike Britanije Šport Vrtenja, nesreča Grosjeana ...

Roscoe po svetu potuje z zasebnim letalom štirikratnega svetovnega prvaka, se druži z zvezdniki svetovnega formata in uživa v vlogi pasjega manekena. Služba, v kateri po besedah lastnika resnično uživa, mu nanese lep znesek, čeprav s Hamiltonom denarja ne potrebujeta.

Dirkač Mercedesa se je namreč nedavno dogovoril za podaljšanje pogodbe z nemško ekipo, po kateri naj bi na sezono zaslužil kar 45 milijonov evrov.

"Roscoe je član modne agencije in hodi na avdicije. Tam se potem pomeri z 10 ali 15 drugimi buldogi. če za proizvod iščejo to pasmo. Plačajo ga 600 evrov na dan. To je naravnost smešno. Nato dobi še svoj priboljšek. Uživa," je povedal dirkač Mercedesa. 

Hamilton je pred dvema letoma zamrznil spermo svojega psa, da bil lahko kadarkoli ustvaril njegove potomce.

Sebastian Vettel Kazni Šport Vettel: Zdi se, da ne smemo več dirkati

Karavana formule 1 se trenutno mudi v Veliki Britaniji, kjer bo v nedeljo na sporedu deseta dirka sezone. V skupnem seštevku vodi Sebastian Vettel (Ferrari), ki ima točko prednosti pred Hamiltonom. Vettlov moštveni kolega Kimi Räikkönen (Ferrari) zaostaja že za 45 točk.

 

🐶

A post shared by Roscoe & Coco Hamilton (@roscoelovescoco) on

 

Sitting in on engineering with Dad today 🐶 #RoscoeHam #GeniusDog 😂

A post shared by Roscoe & Coco Hamilton (@roscoelovescoco) on

Komentarjev 3
  • Lavdan 09:59 07.julij 2018.

    J...te njegov ljubljenček.

Sorodne novice