Šport > Moto športi
5086 ogledov

Konec ugibanj? Je Lewis dokončno razkril, ali bo še dirkal v Formuli 1?

Lewis Hamilton Profimedia
Lewis Hamilton se je oglasil po zelo dolgem času.

Legendarni Lewis Hamilton, sedemkratni svetovni prvak Formule 1, je prekinil molk, ki je trajal še od Abu Dabija in poslednje dirke sezone, na kateri sta mu Max Verstappen in vodstvo dirke preprečila, da postane dirkač z največjim številom naslovov svetovnega prvaka.

Vse od takrat se je ugibalo, ali bo Britanec sploh še nadaljeval svojo kariero v Formuli 1 in poizkušal še vsaj enkrat na večni lestvici prehiteti Michaela Schumacherja. Vsemu skupaj je še dodatno prilil olje na ogenj vodja ekipe Mercedesa Toto Wolff, ki je izjavil, da ne verjame, da se bo Lewis po takšnem porazu sploh še kdaj vrnil.

A če je razumeti njegovo skrivnostno sporočilo, se voznik Mercedesa vrača vsaj še za eno sezono. Na svojem Twitter profilu je namreč objavil zapis: "Bil sem odsoten, a sem nazaj!"

Mnogi so se spraševali, ali misteriozni zapis ob sliki Velikega kanjona resnično pomeni vrnitev v Formulo 1, ali pa zgolj njegovo vrnitev na socialna omrežja, a naj bi po pisanju njegovih navijačev vse možne dvome razblinila njegova ekipa, ki je Lewisovo objavo delila preko svojega Twitter profila ter zraven dopisala: "Sem nazaj".

Ugibanj naj bi bilo torej konec, zmagovalec 103 dirk bi torej moral biti del karavane Formule 1 tudi v sezoni 2022, ki se bo začela z dirko za VN Bahrajna 20. marca.

Ali pa so njegovi navijači močno narobe razumeli Lewisovo sporočilo...

Komentarjev 1
Sorodne novice