Šport > Moto športi
3475 ogledov

"Schumija vidim vsaj dvakrat mesečno"

schumacher todt Reševalni pas/Twitter
Sloviti Jean Todt spregovoril tudi o Michaelu Schumacherju.

Zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka formule 1 Michaela Schumacherja še naprej ostaja velika neznanka,  njegova družina namreč v javnosti ne govori o njegovem okrevanju. Tu in tam o prijatelju sicer spregovori njegov nekdanji šef pri Ferarriju Jean Todt, sedanji predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze, ki mu sicer konec leta poteče mandat.

"Ne bo mi zmanjkalo obveznosti: varnost na cestah Evropske unije, sem predsednik fundacije Aung San Suu Kyi, pa tudi Mednarodnega mirovnega inštituta. Ponosen sem, da sem sodeloval tudi pri ustanovitvi Inštituta za raziskovanje možganov in hrbtenjače, k temu je pripomogel tudi Michael Schumacher," je v pogovoru za italijanski Corriere dejal Todt.

Ta ima stalne stike z legendarnim Nemcem. "Z Michaelom sem v stiku vsaj dvakrat mesečno. Ne bom ga zapustil samega. Njegova družina in jaz imamo veliko skupnih spominov," je še povedal Todt, kar so nekateri že razumeli kot informacijo, da se je zdravstveno stanje Schumija nekoliko popravilo.

Todt je sicer pokomentiral tudi prvo sezono Micka Schumacherja v formuli 1: "Je skromen in vljuden. Za zdaj so njegove ambicije omejene z nekonkurenčnim bolidom."

Komentarjev 1
  • JZekspert 09:17 25.maj 2021.

    Dragi Žurnal, opozarjam vas prvič, zadnjič in NIKOLI več: prikazovanje smrtonosnih tobačnih znamk je PREPOVEDANO in KAZNIVO po zakonodaji ZOUTPI (kazni so visoke). Izobrazite se, napišite resnico o trdi drogi nikotinu, ki v obliki cigaret ubije več kot polovico močno ...prikaži več zasvojenih kadilcev (10 Slovencev vsak dan!!) in nehajte podtalno reklamirati ta kancerogeni strup s temi večno istimi Schumi zgodbicami, čez teden dni bo Svetovni dan brez tobaka. Ste res odgovorni?

Sorodne novice