Šport
4500 ogledov

Naši junaki v boju za bron, a že pred tekmo v velikih težavah

slovenska rokometna reprezentanca Epa Slovenija - Norveška
Slovenski rokometaši se bodo ob 18:30 pomerili z reprezentanco Norveške za tretje mesto na letošnjem Evropskem prvenstvu.

Slovenskim rokometašem se kljub velikemu preobratu v zadnjih desetih minutah tekme s Španijo ni uspelo uvrstiti v finale Evropskega prvenstva. Španski rokometaši so bili večji del tekme preprosto boljši, naši pa so naredili preveliko število napak.

Toda priložnost za zgodovinski dosežek še ni zapravljena. V soboto, ob 18:30, se bodo z reprezentanco Norveške pomerili za drugo zgodovinsko medaljo z evropskih prvenstev.

Slovenija : Norveška

18:30, SLO 2

Varovanci Ljubomirja Vranješa bodo tako morali čim hitreje odmisliti poraz s Španijo ter se osredotočiti na nasprotnika, s katerim so se na tekmovanju že pomerili, a tista tekma ni bila pravo merilo moči, saj sta obe reprezentanci, ki sta se takrat že uvrstili v polfinale, nastopili v rezervnih postavah.

Tokrat se bo tako Slovenija morala pomeriti tudi z najboljšim igralcem turnirja, Sandrom Sagosnom, ki je zbral že 61 zadetkov, kar je 14 golov več od najbližjega zasledovalca.

Jure Dolenec EP v rokometu SLO POR | Avtor: Epa Epa

Slovenijo pa je že pred začetkom tekme pričakala slaba novica, saj bo najverjetneje nastopila zelo oslabljena, saj bo zaradi poškodbe najverjetneje manjkal naš najboljši rokometaš ter četrti strelec turnirja, Jure Dolenec, katerega mučita poškodbi prepon ter kolena.

Kako se bodo naši fantje pomerili z rokometno velesilo, si lahko ogledate ob 18:30 na SLO 2.

jure dolenec Zaskrbljujoče Šport Slovenski zvezdnik v bolečinah, v ekipi upajo na čudež ljubomir vranješ Selektor Šport "Ko sem prevzel Slovenijo, me je pekla vest."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice