Šport > Nogomet
16 ogledov

Arghusu štiri tekme, Zahovič v postopku

Celje Maribor pokal finale stožice arghus bezjak logotip nzs Boštjan Tacol
Disciplinski sodnik je Arghusu, branilcu Maribora, prisodil štiri tekme sedenja na tribuni zaradi prekrška nad Nikom Omladičem na derbiju z Olimpijo 12. avgusta.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Simon Jeglič je izrekel kazni za nepravilnosti na tekmah petega in šestega kola 1. SNL. Največ posledic je imel derbi med Olimpijo in Mariborom, po katerem je nogometaš slednjega Soares Bordignon Arghus dobil štiri tekme prepovedi nastopanja zaradi rdečega kartona in nešportnega vedenja po prejetju kartona.

Poleg tega pa je sodnik sprožil postopek proti obema kluboma zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, pa tudi proti športnemu direktorju Mariborčanov Zlatku Zahoviču zaradi nešportnega in neprimernega vedenja na tekmi. Po 300 evrov kazni so zaradi prejetih rumenih kartonov dobila Rudar Velenje in Triglav Kranj, slednji pa zaradi enakih razlogov še za tekmo šestega kroga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.