Šport > Nogomet
4297 ogledov

Italijani razkrili, v katerem klubu bo Handanović končal športno pot

samir handanović Reševalni pas/Twitter
Legendarni slovenski vratar, ki je večino svoje kariere preživel v Italiji, bo pri naših sosedih tudi zaključil svojo športno pot.

Eden izmed najboljših slovenskih nogometašev vseh časov, vratar Interja iz Milana Samir Handanović, je italijanskim medijem razkril, da želi svojo nogometno kariero končati pri svoji trenutni ekipi, katere barve brani že deveto sezono.

Handanović se je že pri Udineseju uveljavil kot eden najboljših vratarjev na svetu, kar mu je leta 2012 tudi prineslo prestop k milanskemu velikanu, kjer je postal pravi ljubljenec navijačev, koliko ga v klubu resnično cenijo, pa kaže tudi dejstvo, da nosi kapetanski trak tega evropskega velikana.

Samir Handanović | Avtor: Epa Epa

V Milanu je tako postal prava ikona črno-modrega kluba, svojo zvestobo Interju pa naj bi poročanju italijanskega Skyja dokazal s tem, da si želi tu tudi končati svojo kariero.

"Pri Interju vsi zelo cenijo Handanovića, še posebej zaradi njegove iskrenosti. Vedno pove, kar mu gre po glavi. Je le vprašanje časa, kdaj bo podaljšal pogodbo s klubom, saj je izrazil željo, da tu konča svojo kariero ter da bo še v prihodnjih sezonah z vsemi svojimi izkušnjami na voljo klubu," poroča italijanski Sky.

Inter je sicer sedmi klubi v karieri 36-letnika, ki je svojo športno pot začel v Domžalah, posojen je bil tudi v Zagorje, preden se je leta 2004 odpravil k Udineseju. Za klub iz Vidma je branil naslednjih 8 sezon, z vmesnimi posojami k Trevisu, Laziu in Riminiju. Od leta 2012 pa brani barve 18-kratnih italijanskih prvakov, za katere je zbral že 347 uradnih nastopov. Po neuradnih informacijah naj bi bil tik pred tem, da podpiše pogodbo, ki ga bo s klubom vezala vsaj do poletja 2022.

samir handanović | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice