Šport > Nogomet
4051 ogledov

Izpoved Cristiana Ronalda

cristiano ronaldo Epa
Za Cristianom Ronaldom je naporno leto. Najprej je po dolgih letih dres Real Madrida zamenjal za Juventusovega, nato pa se je moral soočiti z obtožbami posilstva. Za France Football se je izpovedal o vsemu.

France Football je ojavil prvi del velikega intervjuja s Cristianom Ronaldom, v katerem je Portugalec odprto spregovoril o obtožbah posilstva, boju za Zlato žogo in presenetljivi odločitvi, da zapusti Real Madrid.

"Vse sem pojasnil svojemu dekletu in sinu Cristianu Juniurju. Najhuje je materi in sestri, sta šokirani in hkrati besni. Prvič ju vidim v takšnem stanju..." je pokomentiral stanje v družini Ronaldo po težkih obtožbah posilstva iz leta 2009 v Las Vegasu, s katerimi se je letos soočil.

cristiano ronaldo Stopil pred kamere Šport Ronaldo prvič javno o grozljivih obtožbah: "Ne poslušate me!" cristiano ronaldo Magazin Ronaldo: Ali želi po škandalu s to potezo zadržati dekle?

V začetku decembra bo France Football objavil dobitnika nagrade Zlata žoga, prav Ronaldo pa je ob Luki Modriću prvi favorit. Letos je Ronaldo sicer že izvisel v Fifinem izboru za najboljšega nogometaša sezone ter se na podelitvi nagrade Luki Modriću sploh ni pojavil.

"Nisem obseden z osvojitvijo še šeste Zlate žoge. Ne gledam tako na te stvari... V sebi vem, da sem eden izmed najboljših igralcev vseh časov. Seveda si želim še šeste Zlate žoge! Lagal bi, če bi trdil nasprotno. Vsak dan delam za ta cilj. In ja, mislim, da si jo zaslužim," je o izboru za prejemnika Zlate žoge povedal Ronaldo.

"V Madridu sem napravil mnogo dobrih stvari ter preživel neverjetne trenutke v klubu, katerih se bom za vedno spominjal. Imel sem dobre soigralce, navijače, toda po devetih letih je prišel čas za spremembo kluba ter selitev," je pokomentiral odhod iz Madrida, nato pa kar močno udaril po predsedniku kluba, Florentinu Perezu:

"Na mene je gledal zgolj s poslovnega vidika. Vem, da kar je govoril o meni, ni bilo iz srca. Začutil semv odnosu predsednika, da me več ne tretira na isti način, kot ob mojem prihodu. Pet let v Realu sem bil Cristiano Ronaldo, nato vse manj. Name več ni gledal z enakimi očmi. Nisem več bil igralec, ki je nenadomestljiv."

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.