Šport > Nogomet
31888 ogledov

Janša Čeferina označil za lažnivca, zdaj se v zadevo vključil še Hojs

Čeferin vs Janša Epa
Saga o Čeferinovi kritiki, Janševem odgovoru in plačilnem nalogu ene izmed protestnic je dobila epilog, ko se je vanjo vključil še minister za notranje zadeve.

Aleksander Čeferin zadnje dni bije hud boj. Predsednik Uefe kot kaže ni na bojni nogi zgolj s predstavniki evropske klubske elite, ki želijo ustvariti svojo zaprto Superligo, pač pa se je znašel tudi pod udarom predsednika Vlade Republike Slovenije, Janeza Janše.

aleksander čeferin Slovenija Slovenija Čeferin udaril po slovenskih politikih, Janša se je hitro odzval

Vodilni mož evropskega nogometa je namreč v okviru oddaje 24ur na Pop TV-ju spregovoril o trenutnem stanju v domovini, med drugim pa je za naravnost sramotno izpostavil dejstvo, da ljudje lahko prejmejo globo, če imajo na dežniku napisana sporočila o nestrinjanju z vlado.

Ni bilo potrebno dolgo čakati, da se je na Čeferinovo izjavo odzval predsednik slovenske vlade, ki je predsednika Uefe, s katerim sta bila v preteklosti že nekajkrat na bojni nogi, označil za lažnivca.

"No, kdo je bil zaradi tega kaznovan, g. Čeferin? Za predsednika Uefe se pa res ne spodobi, da tako debelo laže. Ime in priimek kaznovanega, prosim. Ker če bi bilo to res, gre za hudo prekoračitev pooblastil in zlorabo položaja sodišča ali inšpekcije," je na svojem Twitter profilu zapisal Janša, kateremu pa ni bilo treba dolgo čakati na odgovor...

A ne s strani Čeferina, temveč s strani ene izmed kaznovanih protestnic, Tee Jarc, ki se je javila, da je prav ona ena izmed oseb, ki so bile kaznovane zaradi takšnega dejanja, obenem pa je h komentarju še priložila fotografijo plačilnega naloga:

"A moje ime in priimek bi, Janez Janša? Izvoli. In zraven še sliko kazni, zato, da bo jasno, da ti debelo lažeš! In to se res ne spodobi! Kaj sedaj? Se boš opravičil? Morda raje kar odstopi! Pa vzemi Aleša Hojsa s seboj!"

V omenjeno debato se je kmalu vključil tudi minister za notranje zadeve Aleš Hojs, ki je z Jarčevo izmenjal kar nekaj komentarjev...

"Sicer ste odrasla oseba,a ker ne razumete/ali zavajate/pa morda kar doma očeta povprašate,da vam razloži vsebino plačilnega naloga. Dolgoletni policist si bo gotovo vzel čas in vam razložil za kaj gre. Tudi za v bodoče boste bolje pripravljeni......" je Hojs sporočil Jarčevi ter dobil precej neposreden odgovor:

"Poglejte, saj vem, da vi še vedno radi svojo mamo vpletate v vaše zadeve..Ampak jaz pa pri svojih letih ne vpletam več svojega očeta v moje zadeve. Lepo bi bilo, če ga tudi vi ne bi. Sva pomoje dovolj stara,da se pogovarjava brez staršev, mar ne? No, vsaj jaz."

"Mater ste vpletali vi in vam podobni,jaz nikoli. Tudi ne bi bilo potrebno vam svetovati,da povprašate očeta, a ker ne razumete plačilnega naloga /če pa se sprenevedate je moj nasvet odveč/ vam bo on gotovo lahko pomagal pri razumevanju," se je glasil nov Hojsov komentar, preden je njun "revolveraški" obračun zaključila Jarčeva:

"Prav imate: nasvet odstopljenega ministra je popolnoma odveč. Vi ste popolnoma odveč. Spokajte se že! Nasvet sem pa vzela od odvetniške družbe Čeferin,ki je napisala pritožbo in vložila postopke zoper delo policije. Ravno zato,ker tudi njim dajete tako neumne nasvete!"

Slovenski minister za notranje zadeve se na njen poslednji komentar ni več odzval.

 

Komentarjev 50
  • sandi76 09:52 22.april 2021.

    Kar Janša izjavi oz. komentira, je potrebno razumet, da je resnica ravno obratna .

  • dusko89 22:30 21.april 2021.

    Slovenci ste ovce. Jj vam serje po glavi, vi pa ga še kar pokončno podpirate. Skregan je s celo Evropo, doma, sprejema napačne odločitve. Zgodovina ga bo pozabila, čeprav želi biti Drugi TITO.

  • e00c90b31b920b63866c381bdb80cb9aa17a5382 19:05 20.april 2021.

    Čefoti in lačne oči,krvave oči🤣😃😄😅😆

Sorodne novice