Šport > Nogomet
1940 ogledov

Ramos žalil sodnika, Simeone znorel ...

Sergio Ramos in Diego Simeone Epa
Sergio Ramos se je spravil nad pomočnika glavnega sodnika, medtem ko je Simeoneja razjezilo, da jo je odnesel brez kazni. Prepir je ob polčasu v tunelu prerasel celo v fizični obračun.

Sobotni madridski derbi se je končal brez zmagovalca. Atletico in Real sta se na Wandi Metropolitano razšla s prijateljskim izidom 0:0, medtem ko je bilo na terenu precej mirno, ob ne posebej privlačni nogometni predstavi.

Jan Oblak La Liga Šport Po madridskem derbiju spet vsi govorijo o Oblaku

Toda po poročanju španskih medijev naj bi bilo resnično mirno zgolj na samem igrišču, saj se je prava drama odvijala ob polčasu v tunelu na poti proti slačilnici ter v prostoru za trenerje ob samem igrišču. Glavni vlogi sta imela temperamentni argentinski strateg Diego Simenone ter kapetan Belega baleta, Sergio Ramos, ki sta bila oba besna na pomočnika glavnega sodnika.

Ob polčasu je Simeone pritekel do glavnega delilca pravice, Josea Luisa Gonzaleza, ter se začel pritoževati, ker Ramos ni prejel rumenega kartona, potem ko je pomočnika sodnika žalil z besedami "k***in sin". Ker sodniška ekipa ni odreagirala, se je na pomočnika sodnika tekom tekme spravil tudi Simeone.

Sergio Ramos in Diego Simeone | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Sergio Ramos in Diego Simeone | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ko pa je pravico pri arbitru iskal v tunelu po koncu polčasa, pa je prišlo do pravega spopada med trenerjem Atletica in Realovim kapetanom, ki ni bil navdušen nad Simeonejevim prigovarjanjem. Prišlo je do velike gneče ter odrivanja, poleg obeh petelinov pa naj bi bil po poročanju španskih medijev najbolj borbeno razpoložen še Casemiro. Na koncu so igralci obeh ekip le uspeli ločiti vse udeležene v prepir.

Diego Simeone je bil sicer jezen precej upravičeno, saj je bil njegov nogometaš Diego Costa na tekmi proti Barceloni zaradi takšnega obnašanja izključen ter naknadno suspendiran za osem tekem, medtem ko jo je Ramos odnesel celo brez kartona, katerega si je na koncu prislužil prav Simeone.

"To kar se dogaja na igrišču, ostane ne igrišču. Pomočnik sodnika ve, kaj mu je rekel Ramos," je incident na kratko po tekmi pokomentiral Simeone.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice