Šport > Nogomet
190 ogledov

Španska nogometna zveza s kaznijo za Barcelono dela norca iz sebe, nogometa, Atletica...

Barcelona Profimedia
Barceloni za prestop Griezmanna vsega 300 evrov kazni.

Španska nogometna zveza (RFEF) je danes kaznovala španskega prvaka Barcelono s 300 evri kazni zaradi domnevne kršitve pravil pri prestopu nekdanjega zvezdnika Atletico Madrida, Francoza Antoina Griezmanna. Atletico je sicer zahteval, da naj Barcelona plača dodatnih 80 milijonov do prvotne odkupe klavzule, ki je znašala 200 milijonov.

Španski prvaki so julija za francoskega zvezdnika odšteli 120 milijonov, kolikor je znašala njegova odkupna klavzula, a naj bi se z Griezmannom pogajali že prej brez dovoljenja madridskega kluba. Griezmannova klavzula je namreč do konca junija znašala 200 milijonov, 1. julija pa je padla na 120 milijonov.

Antoine Griezmann Primer Griezmann Šport Objavili dokaze, da je Barcelona oškodovala Atlético

Španska zveza RFEF je že pred časom "oprostila" Griezmanna vseh obtožb. Zdaj je španska zveza objavila, da so sicer obstajali stiki med katalonskim klubom in Griezmannom, vendar ne more dokazati, da je nogometaš res že pred dovoljenim rokom podpisal pogodbo z blaugrano. "Barcelona je stopila v stik z igralcem, še preden je poslala pisno obvestilo Atleticu," so na koncu vendarle zapisali pri RFEF, a kljub predpisom Barcelono kaznovali le s smešnimi 300 evri.

Če je klub spoznan za nedolžnega, čemu sploh kazen, oziroma če je kriv, potem bi moral v celoti plačati razliko. Barcelona se je medtem na kazen 300 evrov že pritožila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice