Šport > Nogomet
182 ogledov

Kitajca odpuščena zaradi neprimerne šale o covidu-19

Dalian TV PrtSc
Šaljivca sta se sicer opravičila, a to za vodstvo televizije ni bilo dovolj, da ju ne bi odstavilo.

Televizija kitajskega nogometnega kluba Dalian Pro je odpustila komentatorja, ki ju je v napovedi pred dvobojem z Henanom Jianyejem nekoliko zaneslo in sta poskrbela za neprimerne izjave.

Komentator in njegov strokovni sodelavec, nekdanji reprezentant Wang Peng, sta se namreč zahvalila novemu koronavirusu, ker je okužil tekmečevega igralca.

V prispevku je komentator Guo Yifei smejoč izjavil, da se je kamerunski napadalec Henana Christian Bassogog okužil s covidom-19 in da ne bo predstavljal nevarnosti za Dalian. Sokomentator pa mu je odvrnil: "Hvala, covid-19," poročajo kitajski mediji.

SV Ried Video Šport Goljufija leta v Avstriji? V Celovcu besnijo: "Sramota, farsa!"

Šaljivca sta se sicer opravičila, a to za vodstvo televizije ni bilo dovolj, da ju ne bi odstavilo. "Zlasti v času, ko se prebivalci te države borijo proti covidu-19, je tovrstna šala brezobzirno vedenje, ki bo nogometnim navijačem, Bassogogu, Henanu Jianyeju in Henanu povzročilo veliko škode," so v izjavi zapisali predstavniki Dalian TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice