Šport > Nogomet
13884 ogledov

L'Equipe: V PSG ga imajo dovolj, želijo se ga znebiti

Lionel Messi, Neymar Profimedia
Največji francoski športni medij se je razpisal o koncu ljubezni med pariškim klubom in zvezdnikom.

Pri sloviti L'Equipe so zapisali, da se bliža konec Neymarjeve epizode pri PSG. Katarski šejki imajo namreč dovolj Brazilčevega neprofesionalnega življenja.

Neymar je leta 2017 na Park princev prišel iz Barcelone, šlo je za najdražji prestop v zgodovini nogometa. Z namenom, da bi se vmešali v boj za evropske lovorike, so Parižani takrat odšteli kar 222 milijonov evrov. V naslednjih petih letih je PSG enkrat zaigral v finalu lige prvakov, do tako želene lovorike pa ni uspel priti. V tej sezoni je izpadel že v osmini finala, vodstvo kluba pa naj bi za največjega krivca smatralo prav Neymarja.

"Katarcem je prekipelo. Dovolj imajo njegovega načina življenja, njegovih zabav. Neymar ima Pariz veliko raje od PSG-ja. Klubski delničarji so besni," so zapisali pri L'Equipe.

Lionel Messi, Neymar Boleče Šport Auč, tako so se navijači lotili Messija in Neymarja

"Skoraj ne trenira, na treninge prihaja na robu alkoholiziranosti. Neymar se je v bistvu v mislih že poslovil od PSG-ja. Popolnoma je prekinil vse s klubom in garderobo," pa meni novinar RMC-ja Daniel Riolo.

Neymar | Avtor: Epa Epa

A PSG bo še imel težave pri prekinitvi sodelovanja z Brazilcem. Ni veliko klubov, ki bi bili namreč pripravljeni plačati visoko odškodnino za Brazilca. Omenja se sicer Newcastle, ki se je med 'bogataše' zavihtel z denarjem iz Savdske Arabije, a Neymar verjetno ne bo želel živahnega Pariza zamenjati za severovzhod Anglije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice