Šport > Nogomet
22633 ogledov

Luka: Hodil sem po ulici in nekdo me je imel za Maxija Kleberja

Luka Dončić, Maxi Kleber, Boban Marjanović youtube
Dončić in kolega so tokrat sproščeno odgovarjali na vprašanja.

Košarkarji ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić, Nemec Maxi Kleber in Srb Boban Marjanović so tokrat skupno odgovarjali na vprašanja, ta so potegnili na papirčkih iz skodelice, in se pri tem imenitno zabavali.

Slovenski zvezdnik je ob odgovorih pojasnil, da si je številko 77 izbral, ker sedmica, ki jo je vedno nosil na hrbtu preprosto ni bila prosta, za svojega idola še enkrat več imenoval LeBrona Jamesa in sebe označil za najboljšega pevca v ekipi, čeprav se je nato izgovoril na težave z grlom, ko so mu dejali, naj malce zapoje. Pri tem sta mu na pomoč priskočila tudi soigralca.

Nemec je za svojega junaka sicer izbral someščana Dirka Nowitzkija, oba prihajata iz Würzburga, Boban, ki se je sicer zapletel ob razlagi izbire svoje številka in nasmejal kolega, pa je izpostavil centre Tima Duncana, Hakeema Olajuwona in Arwydasa Sabonisa. Maxi je za najboljšega pevca v moštvu izbral Jalena Brunsona, Bobi pa se ni želel izjasniti.

Ob skupinskem pogovoru na socialnem omrežju je pri Dallasu brez dvoma najbolj aktiven Luka, najmanj pa naj bi bil Seth Curry,

"To pa je vprašanje le za Luko," se je v šali pritožil Kleber, ko je zbrane zanimalo, kako se počutijo, ko vidijo navijače v dresu s svojim imenom in številko. "Nekaj posebnega je, ko to vidiš," je odvrnil Dončić, Maxi pa je dodal, da je 'prav tako ponosen, ko njegovi svojci nosijo njegov dres'.

"Včeraj sem hodil po ulici in nekdo me je poklica Maxi Kleber," je Nemca skušal potolažiti Dončić, Maxi pa je odvrnil, da to osebo pozna. Ni pa želel odgovoriti na vprašanje, kolikokrat je že podpisal dres z Dončićevim imenom.

l

Komentarjev 1
  • Avatar Nelmienna
    Nelmienna 23:48 03.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice