Šport > Nogomet
393 ogledov

Mourinho: "Premiership je odločen."

Jose Mourinho Epa
Nekdanji trener Chelseaja dobro ve, kako težko je osvojiti Premier League.

Liverpool je v derbiju 12. kroga Premier League na Anfieldu premagal Manchester City (3:1) in se utrdil na prvem mestu ligaške lestvice, kjer ima osem toče prednosti pre Leicester Cityjem ozidoma devet pred aktualnim prvakom Cityjem.

Fabinho L'pool : City 3:1 Šport Tudi po derbiju leta veliko govora o VAR-u, Pep pobesnel  
Tekmo na Anfieldu si je ogledal tudi portugalski nogometni strateg José Mourinho, ki meni, da je bitka za naslov odločena.

"Kar se mene tiče, je prvenstvo odločeno, razen če se zgodi nekaj dramatičnega, kakšna poškodba ali karkoli drugega, kar bi razdrlo ekipo," je povedal trikratni angleški prvak (2005, 2006, 2015). Vse tri naslove je osvojil s Chelseajem.

"Liverpool se je znal prilagoditi kvaliteti igralcev in sestavljanka je zdaj popolna. City je sposoben osvojiti sedem, osem, tudi devet zaporednih naslovov prvaka, vendar ne vidim, kako bi lahko Liverpool zapravil tako veliko prednost," meni Portugalec, ki od leta 2018, ko je izgubil službo pri Manchester Unitedu, še ni našel novega kluba.

Brez pomisleka Šport Mourinho izbral najboljšega vseh časov: "Ni Messi in ni Ronaldo."
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.