Šport > Nogomet
1478 ogledov

Na tekmi padlega španskega velikana popustila ograja, navijači padali s tribun

Navijači Deportiva La Corune Reševalni pas/Twitter
Navijači nekdanjega španskega velikana bi skorajda drago plačali proslavo zmagovitega zadetka.

Tekma tretje španske nogometne lige med domačo Zamoro in gostujočim Deportivom iz La Corune bi se skoraj tragično končala za navijače gostojuče ekipe, katere je samo čudo rešilo, da so vsi odnesli cele glave po grozljivem padcu s tribun.

Do celotne situacije je prišlo v samem zaključku tekme, ko je Alberto Quiles v 90. minuti dosegel zmagoviti gol ter postavil končni rezultat 0:1, kar je povzročilo eksplozijo slavja med navijači nekdanjega evropskega nogometnega velikana. Toda vse skupaj bi se lahko tragično končalo...

Pod naletom evforičnih navijačev je namreč popustila ograja, potem ko se jih je med slavjem na desetine naslonilo nanjo. Nikomur ni bilo jasno, kaj se dogaja, a kar naenkrat so ob grozljivih krikih vsi zgrmeli v globino.

Toda vsi skupaj so jo še dobro odnesli, saj je zaradi poškodb zgolj peterica navijačev obiskala tamkajšnjo bolnišnico, pa še ti so jo vsi odnesli brez hujših poškodb. Vse skupaj bi se lahko končalo še dosti huje.

Navijači Deportiva sicer veljajo za zelo zveste in spodbujajo svoj ljubljeni klub kljub vseh težavam, v katerih se je znašel. Ta nekdanji španski velikan namreč že drugo sezono nastopa v tretji španski ligi (leta 2018 je izpadel iz Primere), kljub temu da je še pred dobrimi 15 leti redno igral v Ligi prvakov, v kateri je enkrat prišel celo do polfinala in dvakrat četrtfinala, največji uspeh pa je dosegel leta 2000, ko je petim drugim mestom v prvenstvu končno dodal še naslov španskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice