Šport > Nogomet
1832 ogledov

"Ne sprašujte me o tem, vsak dan tega ne bom poslušal"

tomaž kavčič liga narodov Slovenija - Bolgarija Saša Despot
Selektor ni želel razlagati o svojem položaju.

"Škoda, da nismo zmagali. Čestitam fantom za trud in občinstvu za podporo. Ne me spraševati o odstopu. Vsak dan to poslušam. Mislim, da smo na pravi poti, ekipa se pomlajuje, drugo pa je na drugih. Sicer pa smo šli v tekmo tako, kot je treba. Danes smo imeli tri, štiri priložnosti, pa ni šlo," je po neodločenem izidu proti Cipru dejal slovenski selektor Tomaž Kavčič. Slovenija je na četrti tekmi lige narodov osvojila prvo točko, za predzadnjim Ciprom še naprej zaostaja za tri točke.

Slovenija - Ciper Ostaja le cinizem Šport "To je res dobra taktika!

"Ustvarili smo si nekaj lepih priložnosti, a nismo zadeli. Za to smo zdaj vedno kaznovani," je neučinkovitost Slovenije v napadu in napake v obrambi znova obžaloval selektor, ki je bil sicer zadovoljen s prispevkom povratnika po hudi bolezni Josipa Iličića. "On je vodja te reprezentance. Izpostavil se je, morda tvegal tudi kakšno tekmo igranja za Atalanto. Vsaka mu čast. Ima veliko željo, vidi tudi neko vizijo v tej reprezentanci. On je eden tistih, od katerega se lahko ti mladi fantje veliko naučijo," je za nacionalno televizijo takoj po dvoboju dejal Kavčič.

Nejc Skubic Liga Narodov Šport Še eno razočaranje za Kavčičevo četo

Vprašanju o svoji prihodnosti se je izognil tudi pred televizijskimi kamerami: "O tem ne razmišljam. Vseskozi to ponavljate, prosim, da me ne sprašujete več o tem. V štabu imamo svojo vizijo, zdaj pa, kar bo, pač bo."

 

Komentarjev 6
  • dusan11 09:15 17.oktober 2018.

    Enostavna rešitev odstopi sam

  • Avatar olor
    olor 07:31 17.oktober 2018.

    Po mojem mnenju so včeraj igrali dobro le žoge v mrežo niso znali zadeti. Da je vsega kriv selektor se tega nebi moglo reči. Primanjkuje mu pa avtoritete in oigranosti ekipe, ter neudeležba nekaterih "dobrih" igralcev.

  • vladek 06:41 17.oktober 2018.

    če nima igralcev kateri bi malo znali kaj je to kolektivna igra,ni on kriv,

Sorodne novice