Šport > Nogomet
544 ogledov

Nekdanji zvezdnik Barce nasprotnika brutalno brcnil v prsi (video)

Miralem Pjanić Profimedia
Bivši zvezdnik Barcelone si je za svojo potezo prislužil neposredni rdeči karton.

32-letni bosanski nogometaš Miralem Pjanić si od letošnje sezone dalje kruh služi v ZAE, kjer nastopa za tamkajšnji Al Sharjah, v katerega je prestopil letos poleti po neuspešni epizodi pri Barceloni.

V tamkajšnji Pro ligi sicer velja za enega najboljših nogometašev prvenstva, a se je tokrat namesto zaradi svojih nogometnih veščin znašel v središču pozornosti zaradi velikega incidenta, katerega je zakuhal.

Na tekmi proti Dibbi je namreč nasprotni nogometaš Albloushi Mansour nad njim zakrivil precej oster prekršek, zaradi katerega se mu je želel celo opravičiti, a ga je Pjanić brutalno z obema nogama udaril neposredno v prsi.

Glavni sodnik tekme mu je nemudoma pokazal pot v slačilnico, izkušeni nogometaš pa se je ob takšni odločitvi celo čudil. Vključil se je tudi sistem VAR, ki pa ni razveljavil Pjanićevega rdečega kartona, pač pa je opozoril sodnika, da si enako kazen zasluži tudi Mansour.

Pjanićeva reakcija pa je povsem iz ritma vrgla tudi trenerja Dibbe, kateremu se je dalo z ust prebrati, da Pjanića v nejeveri sprašuje "če je sploh normalen".

Seveda bo zanimivo videti, kakšno kazen si bo za svojo potezo prislužil 32-letni zvezdnik Bosne in Hercegovine, kateremu je po odličnih predstavah v dresu Metza, Lyona, Rome in Juventusa kariera zavila strmo navzdol po prestopu k Barceloni poleti 2020.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice