Šport > Nogomet
4119 ogledov

Neymar med tekmo jokal sodniku, po tekmi z vso silo udaril po svojem klubu

Neymar in Lahoz Reševalni pas/Twitter
Neymar tokrat ni bil zadovoljen z nasprotniki, soigralci, trenerjem, klubom, zdravniško službo... Čeprav bi ga verjetno najbolj morala skrbeti prav njegova lastna predstava in obnašanje.

Niti nesramno bogati PSG s svojimi dragocenimi zvezdicami Neymarjem, Kylianom Mbappéjem ter Angelom Di Mario ni uspel ustaviti razigrane Borussio Dortmund, katero je ponovno proti zmagi povedel nezaustavljivi Erling Braut Haaland, ki je popolnoma zasenčil pariške zvezde.

Saul Niguez Liga prvakov Šport Branilci naslova klonili pri Oblaku, klonil tudi PSG

Edinson Cavani in Mauro Icardi tokrat niti nista dobila priložnosti, tako da je celotno napadalno breme padlo na ramena prej omenjene zvezdniške trojke, ki pa je popolnoma odpovedala. Predvsem Brazilcu, ki je zaradi "poškodbe" izpustil zadnje štiri tekme, je bilo povsem očitno, da mu manjka minutaže.

Sicer je zabil en gol, toda tudi to ni bilo dovolj, da bi se PSG iz Dortmunda uspel vrniti neporažen, kar je zelo razjezilo razvajenega Brazilca, ki je za poraz okrivil trenerja, klub ter zdravnike, saj naj bi zaradi njih izpustil zadnje štiri tekme:

"Ni bila moja izbira izpustiti zadnje štiri tekme, klub se je tako odločil. Precej smo se pogovarjali o tem in to me resnično jezi. Želel sem igrati, počutil sem se dobro. Klub se je bal zame, na koncu pa sem davek plačal sam."

"Nisem si predstavljal, da bo tako. Nisem igral na zadnjih štirih tekmah. Ni mi bilo všeč, kaj so mi predlagali, toda klub ima glavno besedo. Toda to se je izkazalo slabo zame in za moje soigralce. Bil sem poškodovan. Imel sem napočena rebra, toda to me ne bi zaustavilo, da ne bi mogel igrati. Bil sem pripravljen zaigrati proti Lyonu, toda prestavili so mojo vrnitev. Nato so je preložili še enkrat. Razumem njihov strah, saj sem bil v tem času poškodovan že v zadnjih dveh letih, to spoštujem, toda ne sme biti tako!"

Po takšni izjavi seveda lahko le sočustvujemo z Neymarjem, dokler ne pogledamo malo globlje in ugotovimo, da je bil poškodovan ravno v času svojega rojstnega dne, ko je že tradicionalno vsako leto "poškodovan", da lahko v miru proslavi svoj praznik. Tako da je zelo težko verjeti Brazilčevim besedam, da je sam želel igrati, če pa so ga vsi videli, kako v tem času praznuje po ulicah Pariza.

Neymar Ni mogel igrati Šport Neverjetno, Neymar sam objavil slike, kaj v resnici počne v času "poškodbe"

Prav tako pa se približuje rojstni dan njegove sestre, še en tradicionalni datum, ko si Neymar vzame prosto. Prav zanimivo bo videti, kaj bo brazilski velezvezdnik naredil tokrat, saj rojstnega dne sestre v zadnjih letih niti slučajno ne zamuja, takrat se pač izgovori na poškodbo, ali pa si prej nabere kartone, a tokrat prav na 5. marca igra PSG povratno tekmo z Borussio. Zanimivo bo videti, kaj mu bo tokrat prioriteta.

Neymar Brez sramu Šport Neverjetno: Neymar se očitno dela norca!

Neymarjevo nezadovoljstvo in nemoč je bilo sicer mogoče opaziti tudi tekom tekme, ko ga je moral tolažiti celo sodnik Antonio Mateu Lahoz, kateremu naj bi Brazilec potarnal, da ga nasprotniki preveč udarjajo po nogah in zato ne more razviti igre.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice