Šport > Nogomet
3254 ogledov

Neverjetno, Neymar sam objavil slike, kaj v resnici počne v času "poškodbe"

Neymar Instagram
Neymar je ponovno razbesnel navijače PSG-a, ki imajo Brazilčevega obnašanja že vrh glave.

Začetek februarja je tu, kar pomeni, da je čas za novo poškodbo brazilskega nogometaša Neymarja.

Brazilec ima namreč 5. februarja rojstni dan, ki ga že tradicionalno preživi v družbi svojih prijateljev, pa čeprav zaradi tega ne more sodelovati na tekmah svojega kluba.

Pri Red Bullu so mu tako pripravili že tradicionalno rojstnodnevno zabavo, na kateri pa ni bilo videti, da bi nogometaša, ki je zaradi "poškodbe reber" izpustil tekmo z Nantesom, manjkal pa bo tudi na velikem derbiju z Lyonom, kaj pretirano bolelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fui feliz, atura ou surta 🤪😂❤️ 28

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Lahko bi rekli, da se je očitno v času rehabilitacije prav čudežno pozdravil, saj se je za nekoga s poškodovanimi rebri pri plesu in praznovanju gibal z neverjetno lahkoto.

Neymar je tako znova uspel razjeziti navijače PSG-a, ki niso spregledali, da je Neymar v čisto vseh treh sezonah, ki jih je preživel na stadionu Park princev, v začetku februarja pavziral zaradi domnevne poškodbe.

Če pa se vrnemo še nekoliko dlje v zgodovino, je serija "februarskih poškodb" še bolj neverjetna, saj je bil v začetku najkrajšega meseca z igrišč odsoten kar petkrat v zadnjih sedmih letih.

Prav tako se lahko pripravimo na novo Neymarjevo odsotnost, kajti bliža se začetek marca, ko je na sporedu rojstni dan njegove sestre, kjer ima brazilski nogometni zvezdnik ponovno odlično razmerje. V zadnjih šestih sezonah je bil v tem času kar štirikrat odsoten.

Zanimivo bo videti, kakšen razlog je na vrsti letos... Morda še kakšna poškodba? Ali bo izpolnil kvoto rumenih kartonov? Nekaj je jasno, Neymar bo že našel način...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice