Šport > Nogomet
5252 ogledov

On na tekmi, roparja zvezala ženo in tri otroke

Eran Zahavi Shay Zahavi Instagram
Družina nogometaša slovitega nizozemskega kluba je pretekli konec tedna preživljala pravi pekel.

V nedeljo je bila v Tilburgu na sporedu tekma 32. kola nizozemske Eredivisie med ekipama Willem II in PSV Eindhoven. Gostje so upravičili vlogo favoritov in zmagali (0:2).

V moštvu s stadiona Philips bi moral zaigrati tudi ofenzivni vezist Eran Zahavi, a Izraelec ni bil v kadru za srečanje. Kot je postalo znano po obračunu, je na poti v Tilburg izvedel strašno novico.

suarez Spopad Šport Barçina nogometaša napadla Suáreza: "Bajsi, zdaj je pa dovolj!"

V Amsterdamu, kjer ima Zahavi stanovanje, so v času njegove odsotnosti bivali žena Shay in trije otroci: osemletni sin ter petletni dvojčici. In ko nogometaša ni bilo doma, sta v njihov dom pod pretvezo dostavljalcev vdrla roparja.

Shay Zahavi otroci | Avtor: Facebook Facebook

Po pisanju nizozemskih medijev sta z orožjem grozila družini in vse štiri zvezala. Ko sta to opravila, sta temeljito izpraznila stanovanje in nato odšla. Družina jo je odnesla brez fizičnih poškodb.

Takoj po dogodku je Zahavijeva žena poklicala triintridesetletnega moža, ki se je seveda hitro vrnil domov. Lokalna policija je storilca iskala tudi s helikopterjem, a zaenkrat neuspešno.

Eran Zahavi vlom amsterdam | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Eran Zahavi je v Eindhoven prispel pred začetkom letošnje sezone in zabil deset zadetkov. Pred tem je igral za Hapoel Tel-Aviv, Palermo, Maccabi Tel-Aviv in kitajski Guangzhou R&F. Za Izrael je odigral 62 tekem in dosegel 25 golov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eran Zahavi (@eranzahavi)

PSV Eindhoven je dve koli pred koncem prvenstva na drugem mestu, ki ob koncu sezone prinaša kvalifikacije za Ligo prvakov. Naslov si je že pred časom zagotovil amsterdamski Ajax.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:25 11.maj 2021.

    Sem se že ustrašila, da je bilo t v naši deželici. Nas terorizirajo že politiki dovolj, ne potrebujemo še mafije.

Sorodne novice