Šport > Nogomet
553 ogledov

Paparaci razkrili novo destinacijo nogometnega zvezdnika

Achraf Hakimi Profimedia
Paparaci so ujeli izjemnega desnega bočnega branilca Achrafa Hakimija tik pred podpisom za novega delodajalca.

Eden najboljših desnih bočnih branilcev na svetu, Maročan Achraf Hakimi, je že odigral svojo poslednjo tekmo v dresu Borussie Dortmund, saj mu je po zadnjem krogu Bundeslige potekla dvoletna posoja s strani Real Madrida.

Achraf Hakimi | Avtor: Profimedia Profimedia

Borussia bo tako izgubila izjemno orožje, medtem ko bo Kraljevski klub z 21-letnim Maročanom močno zaslužil, saj se ta ne bo vrnil na Santiago Bernabeu, temveč bo za 40 milijonov evrov prestopil v milanski Inter.

O morebitnem prestopu se je v zadnjih dneh zgolj ugibalo, zdaj pa so vse skupaj potrdili italijanski paparaci, ki so Maročana zalotili pri obisku bolnišnice "Humanitas" ter Italijanskega olimpijskega komiteja, kjer je že opravljal zdravniške preglede.

Če so bili slednji uspešni, bo Hakimi v prihodnjih dneh v Milanu tudi uradno podpisal pogodbo, Inter pa bo zanj Real Madridu odštel 40 milijonov evrov.

21-letnik je sicer produkt nogometne šole Real Madrida, za katerega pa je v senci Danija Carvajala nastopil le na 17 tekmah, preden se je odpravil na dvoletno posojo k Borussii, kjer je naravnost eksplodiral. Za rumeno-črne je nastopil na 73 tekmah, na katerih je zbral 12 zadetkov in 17 asistenc, obenem pa se je uveljavil kot eden najboljših igralcev sveta na svoji poziciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice