Šport > Nogomet
7971 ogledov

Po iskalni akciji nogometnega zvezdnika našli na drogi v zakotnem hotelu

Daryl Janmaat Profimedia
Nogometaš, ki je z Nizozemsko leta 2014 osvojil bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu, se sooča z velikimi težavami.

Po poročanju tujih medijev naj bi se nekdanji nizozemski nogometni reprezentant Daryl Janmaat odpravil v Južnoafriško republiko, kjer naj bi se začel zdraviti proti odvisnosti od alkohola in droge.

Nekdaj odlični nogometaš naj bi trenutek streznitve doživel po tem, ko je bila nedavno za njim sprožena prava iskalna akcija, ko se neke noči ni vrnil domov. Nekdanjega nizozemskega reprezentanta so nato odkrili zgodaj zjutraj v zakotnem hotelu na drugi strani mesta.

Nogometnega zvezdnika, ki se je že nekaj časa boril z odvisnostjo od alkohola in droge, so našli v alkoholiziranem in drogiranem stanju. Prav tako je bil ves moker ter občutno zmeden.

Daryl Janmaat | Avtor: Profimedia Profimedia

A morda je ravno ta trenutek rešil nogometaševo življenje, saj je Janmaat po tem dogodku pristal na zdravljenje in je že odpotoval v Južnoafriško republiko, kjer naj bi se spopadel s svojo odvisnostjo.

Janmaat se je sicer leta 2022 upokojil ter prevzel vlogo tehničnega direktorja pri ADO Den Haagu, pri katerem je tudi začel in končal svojo kariero. 34-letni desni bočni branilec je sicer tekom svoje kariere nastopal še za Heerenven, Feyenoord, Newcastle United (kjer je bil tudi izbran za igralca leta) in Watford.

Za nizozemsko reprezentanco je Janmaat med leti 2012 in 2018 zbral 34 nastopov, leta 2014 pa je na svetovnem prvenstvu v Braziliji osvojil bronasto medaljo. Janmaat je v tekmi za tretje mesto proti Braziliji celo prispeval podajo za enega izmed treh nizozemskih zadetkov.

Nizozemska nogometna reprezentanca 2014 | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice