Šport > Nogomet
60 ogledov

Počena ličnica Carlesa Puyola

carles puyol EPA
Španski nogometaš Carles Puyol v zadnjih mesecih res nima sreče. Potem ko je bil zaradi operacije kolena odsoten dva meseca, je zdaj utrpel novo poškodbo. Barcelonin branilec ima namreč počeno ličnico.

Puyol bolnišnica operacija kolena artroskopija telefon mobitel Twitter | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Medicinski testi so pokazail, da je na tekmi Barcelone in Osasune, kjer so Katalonci slavili po preobratu, steber katalonske obrambe Carles Puyol staknil novo poškodbo. Štiriintridesetletnik je utrpel udarec v desno ličnico, zaradi česar je pod vprašajem njegov nastop na povratni tekmi španskega superpokala. Puyol naj bi se že danes na treningu pridružil svojim klubskim kolegom, o njegovem morebitnem nastopu pa bo veliko jasno v naslednjih 24 urah. Španec se s počeno ličnico ne sooča prvič. Pred leti je moral zaradi enake poškodbe več tekem nositi zaščitno masko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.