Šport > Nogomet
1285 ogledov

Želeli so ga v Realu, zdaj izključen, ker je nasprotnika "brcnil v rit"

Lazio : Chievo
Srbskemu reprezentantu v dresu Lazia, katerega si je poleti silno želel madridski Real, je na tekmi s Chievom počil film in je nasprotnika preprosto z vso silo brcnil v zadnjico.

Sergej Milinković Savić je bil že v prvem polčasu tekme med Laziem in Chievom izključen zaradi nešportnega obnašanja. Predčasno pot v slačilnico si je prislužil, ker je po nekaj nedosojenih prekrških nasprotnega nogometaša Mariusza Stepinskega brcnil v zadnjico.

Potezo Lazievega zvezdnika je opazil glavni sodnik Daniele Chiffi, tako da je moral srbski reprezentant z igrišča že v 34. minuti, Lazio pa je do konca tekme igral z igralcem manj.

Milinković Savić je tako svoje soigralce pustil na cedilu, saj jim z igralcem manj na izjemno pomembni tekmi, ko se borijo za mesta v Evropi, ni uspelo priti do točk na domači tekmi z ekipo, za katero je že dalj časa jasno, da se seli v nižji rang. Chievo je slavil po zadetkih Emanuela Vignata  in Perperima Hetemaja z rezultatom 2:1. Častni gol za Lazio je dosegel Felipe Caicedo. Za Chievo je sicer kot kapetan celotno tekmo odigral Boštjan Cesar.

Lazio se po porazu s Chievom nahaja na 8. mestu, a za 6., ki še vodi v Evropo, zaostaja le za točko, medtem ko mu Liga prvakov beži za štiri.

AC Milan : Lazio Sramotno Šport Nogometni zvezdnik pred navijači poniževal nekdanjega soigralca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice