Šport > Nogomet
2078 ogledov

Real zavrnilo še eno veliko trenersko ime

premier liga southampton manchester city mauricio pochettino Reuters
Po Antoniu Conteju je Real Madrid zavrnil tudi Mauricio Pochettino.

Vodstvo evropskega nogometnega prvaka, Reala iz Madrida, si je za novega trenerja zaželelo Mauricia Pocchetina, a je Argentinec ponudbo, vredno 20 milijonov evrov na leto, zavrnil.

Strateg Tottenhama si ne želi voditi ekipe, ki često menja trenerja, njegova slačilnica pa ni enotna, ampak naj bi bila razdeljena v več klanov.

Pocchetino je predsedniku Rala sporočil, da si želi ostati v Tottenhamu, s katerim se namerava boriti za naslove, čeprav letos ni smel pripeljati niti ene okrepitve. Klub zaradi izgradnje novega stadiona trenutno nima v načrtu večjih igralskih nakupov, poročajo angleški mediji.

Julen Lopetegui Real Madrid Šport Lopetegui odletel, imenovan njegov naslednik

Po pisanju Marce je zdaj vse bolj jasno, da bo Santiago Solari, ki je trenutno začasni trener, vodil ekipo dlje časa, kot so načrtovali, saj se vodstvo ni uspelo dogovoriti z nekdanjim trenerjem Chelseaja Antoniem Conteom, sedaj pa jih je zavrnil še Pochettino. Argentinec je tako blizu tega, da postane stalni trener Belega baleta.

antonio conte Zahteve Šport Zaradi teh reči Conte ni prevzel madridskega Reala
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice