Šport > Nogomet
2960 ogledov

Ribery po tekmi fizično napadel sodnika in dobil visoko kazen!

Franck Ribery Profimedia
Zvezdniku Fiorentine je po koncu tekme počil film, tako da so mu komaj preprečili, da ni pretepel sodnika tekme.

Fiorentina je v 9. krogu Serie A gostila Lazio, tekma polna polemik pa je pripadla gostom z rezultatom 2:1. Goste je v vodstvo popeljal Argentinec Joaquin Correa, za domače pa je izid poravnal mladi dragulj Federico Chiesa, a je Ciro Immobile v 89. minuti poskrbel za poln izplen gostov.

Ribery biftek Kriv je biftek Šport Popustili živci: "Je**m vam mater in celo družinsko deblo!"

Toda zadetek Immobileja sploh še ni bil vrhunec drame v Toskani, saj smo bili priča spektakularnemu sodnikovemu podaljšku, v katerem je imel Lazio na voljo še enajstmetrovko, katerega pa ni izkoristil Felipe Caicedo, saj mu je Bartlomiej Dragowski strel ubranil, a je Fiorentini zmanjkalo časa, da bi na drugi strani vrnila udarec.

Franck Ribery Incident Šport Zvezdnik Bayerna fizično napadel novinarja

Še bolj pestro pa je bilo po zadnjem sodnikovem žvižgu, ko je situacijo zakuhal Franck Ribery, ki se je najprej verbalno spravil na enega izmed stranskih sodnikov, kmalu pa se je z njim želel obračunati tudi fizično, za kar je prejel prepoved igranja na naslednjih treh tekmah ter kazen v višini 20.000 evrov.

Kamere so ga namreč ujele, kako se je spravil nad sodnika ter ga kar dvakrat odrinil, preden je posredoval eden izmed trenerjevih pomočnikov ter mu preprečil še kaj hujšega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice