Šport > Nogomet
5464 ogledov

Sergio Ramos z objavo razkril svoj novi klub

Sergio Ramos Real Madrid Profimedia
Španski branilec se po šestnajstih letih poslavlja od Madrida.

Real Madrid se bo v naslednjih tednih boril za ubranitev naslova v La Ligi, v sredo pa je na račun Chelseaja izpadel v polfinalu Lige prvakov.

Za omenjeno srečanje se je v zdesetkano ekipo "belega baleta" po daljši odsotnosti vrnil kapetan Sergio Ramos, a je bilo očitno, da ni v optimalni formi.

Jan Oblak Lionel Messi Barcelona Atlético Video Šport Svet vzdihuje: čudežni Oblak preprečil Messijevo potezo leta!

Ramos je na stadion Santiago Bernabéu prišel leta 2005 iz Seville in se z zlatimi črkami zapisal v klubsko zgodovino. Toda ob koncu letošnje sezone se mu bo iztekla pogodba, nove pa ni podpisal.

Španski mediji že nekaj časa namigujejo, da se bo Andaluzijec, ki ga vse bolj načenjajo poškodbe, preselil v Paris Saint-Germain. In v soboto so dobili dodatno potrditev.

Ramos je na Instagramu namreč začel slediti Neymarju, Mauru Icardiju in še nekaterim nogometašem pariškega moštva. Spletni mediji so to seveda hitro opazili.

Sergio Ramos je za Real Madrid zbral 469 nastopov v vseh tekmovanjih in pri tem zabil za branilca izjemnih 72 golov.

Petintridesetletni Ramos se je proti Chelseaju spet poškodoval in bo na pomembnem nedeljskem srečanju proti Sevilli, tako kot njegovi obrambni kolegi Raphaël Varane, Dani Carvajal in Ferland Mendy, ponovno odsoten. Glede na situacijo je morda že odigral svoje zadnje srečanje za Madrid.

Madrid bi v primeru maksimalnega izkupička do konca sezone zagotovo osvojil naslov prvaka. Ima težak razpored, po obračunu s Sevillo bo namreč gostoval v Granadi in pri bilbajskem Athleticu, preden bo sklenil sezono proti Villarrealu.

Jan Oblak La Liga Šport Oblak odličen, remi na derbiju, odprta vrata zdaj za Real
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice