Šport > Nogomet
309 ogledov

Škandal v Bundesligi: priznani trener zabrisal stekleničko v svojega igralca

Bruno Labbadia Epa
Nemški mediji so uspeli izvrtati škandal, ki se je pripetil v slačilnici Herthe Berlin med obema polčasoma.

Sloviti nemški časnik Bild je v prvih dneh leta 2021 razkril škandal, do katerega je prišlo 20. decembra prejšnje leto ob polčasu bundesligaške tekme med Hertho Berlin in Freiburgom.

Trener berlinske ekipe Bruno Labbadia je namreč nezadovoljen nad predstavo svojega napadalca Matheusa Cunhe v slačilnici vanj zabrisal stekleničko z masažnim oljem.

Labbadia naj bi se nad Brazilca spravil takoj po prihodu v slačilnico, na koncu pa ga je tudi zamenjal ter se nanj spravil v izjavi po koncu tekme: "Sploh ni bil prisoten na tekmi. Soigralcem je bil kvečjemu v napoto, nič jim ni pomagal."

Labbadii se menjava na koncu niti ni izplačala, saj je njegova ekipa po polčasu, ki ga je izgubila z 1:0, v drugem delu še bolj popustila ter izgubila s kar 4:1.

Nemški mediji so se še dokopali do informacije, da brazilski napadalec ter nemški strateg še nista zakopala bojne sekire, saj naj bi Cunha trenerjevo potezo smatral za: "nedopusten napad na njegovo osebnost," so zaključili pri Bildu.

Matheus Cunha | Avtor: Epa Epa

21-letni Brazilec je sicer ekipo iz nemške prestolnice okrepil sredi lanske sezone, potem ko je za Red Bull Leipzig na 52 tekmah dosegel vsega 9 zadetkov.

Dosti bolje je nato začel svojo kariero pri Herthi, za katero je zbral že 12 zadetkov na vsega 24 tekmah, medtem ko je naravnost legendaren postal nejgov učinek za mlado brazilsko reprezentanco, za katero je dosegel 16 zadetkov na 18 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice