Šport > Nogomet
1943 ogledov

Slovenski trener, ki je nazadnje vodil Olimpijo, zaradi Covida-19 v bolnišnici

Robert Pevnik Profimedia
Drama znanega slovenskega trenerja.

Po poročanju nogometnega novinarja športne spletne strani Slovenski nogometni portal (snportal.si), Žana Prosenca, naj bi slovenski nogometni trener Robert Pevnik pristal v bolnišnici zaradi zapletov po okužbi s koronavirusom.

52-letni strokovnjak iz Polzele sicer velja za veliko trenersko ime in človeka, ki je močno zaznamoval slovenski nogomet. Pevnik je najprej za nekatere največje slovenske klube nastopal še kot igralec, od leta 2007 dalje pa pluje po trenerskih vodah.

Svojo trenersko kariero ja začel pri ptujski Dravi, kasneje pa je vodil številne slovite slovenske ekipe, kot so Domžale, Celje, Olimpija, Rudar, Mura, Aluminij, Radomlje...

Preizkusil se je tudi v tujini, kjer je vodil makedonski Rabotnički in poljsko Legionovio. Zadnji klub, v katerem je opravljal vlogo trenerja članske ekipe, pa je bila Olimpija, katero je vodil tri mesece v drugi polovici sezone 2018/19.

Robertu Pevniku, ki trenutno vodi mladinsko ekipo Aluminija, želimo čim hitrejše okrevanje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice