Šport > Nogomet
1297 ogledov

Soproga popljuvala klub, dobila silovit odgovor

Sergio Romero Eliana Guercio Profimedia
Konec prestopnega roka je prinesel razočaranje za številne nogometaše.

S ponedeljkovim večerom se je v večini evropskih držav končal letošnji podaljšani prestopni rok. Nekateri klubi in nogometaši so dosegli svoje cilje, drugi so se morali sprijazniti z neuspehom.

Med slednjimi je bil tudi argentinski vratar Sergio Romero. Ta je želel zapustiti Manchester United, potem ko je pri "rdečih vragih" večinoma grel klop. Prvi vratar Man Uniteda je Španec David de Gea, boljši status od Romera pa ima tudi Dean Henderson.

Za Romera se je intenzivno zanimal Everton, ki je na Old Trafford poslal tudi uradno ponudbo. Toda Man Utd ni dovolil prestopa in Argentinec je ostal v klubu, katerega član je od leta 2015.

Zlatko Zahović "Podcenjevanje" Šport Tako je Zlatko Zahović odgovoril na izjave "fanta" Camoranesija o njegovem sinu

Razplet ni bil všeč Romerovi ženi Eliani Guercio. Ta je na družbenih omrežjih v zadnjih urah prestopnega roka kritizirala delodajalce njenega moža in opozorila na nespoštovanje s strani kluba.

Eliana Guercio | Avtor: Profimedia Profimedia

"Sergio je trdo delal za ta klub. Zadnjo lovoriko so osvojili z njim v golu. Z ekipo je prišel do štirih finalov ali polfinalov, potem pa je vedno obsedel na klopi in klub je izgubil vse lovorike. Čas je, da se klub oddolži in ga pusti odditi. Vsaj enkrat naj pokažejo spoštovanje," je bila ostra Guerciova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliana Guercio (@elianaguercio12) on

Za mnenje o situaciji so v posebni oddaji na Sky Sports, namenjeni zadnjemu dnevu prestopnega roka, povprašali izkušenega trenerja Harryja Redknappa. 

"Prepričan sem, da je srečna, ko njen mož dobi 100.000 evrov na teden," je bil kratek in piker odgovor Redknappa.

Liverpool Ponižanje Šport Kakšni blamaži: United dobil 6, Liverpool 7 golov

Romero šteje 33 let in je v svoji karieri zbral kar 96 nastopov za zbrano vrsto Argentine. Po neuspešnih pogajanjih med Man Unitedom in Evertonom glede Romera so modri iz mesta Beatlov v svoje vrste pripeljali Šveda Robina Olsna iz AS Rome.

Vodstvo Man Utd je zadnji dan prestopnega roka sklenilo pogodbe z urugvajskim napadalcem Edinsonom Cavanijem, brazilskim branilcem Alexom Tellesom in Amadom Diallom, ki se bo klubu pridružil januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice