Šport > Nogomet
977 ogledov

Steven Gerrad popolnoma znorel ter želel obračunati z nasprotnim trenerjem

Steven Gerrard Reševalni pas/Twitter
Na derbiju med ekipama Rangers in Hibernian je prišlo do nevsakdanje scene, ko bi se skorajda stepli klopi obeh ekip.

Nekdanji legendarni angleški nogometaš ter aktualni trener škotske ekipe Rangers Steven Gerrard je burno reagiral po incidentu, ko je na prvenstveni tekmi nogometaš Hiberniana Ryan Porteous brutalno startal ne levega bočnega branilca ekipe iz Glasgowa, Hrvata Borno Barišića.

Nogometaš Hiberniana je dobil neposredni rdeči karton, po prekršku pa je prišlo do hudega spora ter skorajda pretepa med obema strokovnima štaboma.

Med vsem tem dogajanjem je proti poškodovanemu Barišiću celo poletela steklenica, a ga je na srečo zgrešila. Celoten incident se je nato razpletel z izključitvijo celotne klopi Hiberniana.

"Mislim, da nobena izmed klopi ne bo ponosna nase, ko si bomo ogledali posnetek. Toda to ni bistvo. Moramo bolje kontrolirati svoja čustva. To je bil seveda neposreden rdeči karton in bili smo razočarani, ko smo videli, da pri Hibernianu zagovarjajo to potezo ter prekršek. Bil je rdeči karton, videlo se je s sto-meterske oddaljenosti," je incident po tekmi pokomentiral Gerrard.

Steven Gerrard | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Porteous je sicer znan po podobnih potezah, saj je pred sedmimi meseci prav tako mesarsko startal na še enega nogometaša ekipe Rangers, Lassano Coulibalyja.

Rangers so na koncu tekmo dobili s 3:0 po zadetkih Ryana Kenta, Joea Ariba in Jermaina Defoea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice