Šport > Nogomet
1935 ogledov

To tekmo je Uefa ocenila za sumljivo

Radnik Surdulica Novi Pazar Facebook
Srečanje 30. kola elitne srbske nogometne Superlige se je znašla pod drobnogledom preiskovalnih organov.

11. aprila sta se v Surdulici srečala domači Radnik in gostujoči Novi Pazar. Gostitelji so še imeli možnosti za preboj v skupino za prvaka, za to so v 30. kolu - zadnjem kolu rednega dela, potrebovali zmago.

Slednjo so tudi dosegli (2:0), že v prvem polčasu sta zadela Siniša Babić in Uroš Milanović. Kljub temu se Radnik ni uvrstil v ligo za prvaka in, tako kot Novi Pazar, sezono nadaljuje v skupini za obstanek.

Omenjeno srečanje v Surdulici se je znašlo pod preiskavo Uefe, poroča SportKlub. Nameščanja izida so osumljeni nekateri posamični igralci obeh ekip, dodaja omenjeni medij.

Analize stav so namreč pokazale nenavadno visoka vplačila na dogodke na omenjenem srečanju. Obenem naj bi preiskovalci pri ogledu posnetkov odkrili nekatere sumljive detajle med samim obračunom.

Aleksander Čeferin Odprava prepovedi Šport Čeferin bo zadovoljen po tej odločitvi sodišča

Uefa je, po poročanju SportKluba, o svojih prvotnih ugotovitvah obvestila Nogometno zvezo Srbije (FSS), ki bo nadalje raziskala okoliščine.

V kolikor bi se sumi potrdili, bi krivce lahko doletele ostre kazni. Klub bi lahko zadele finančne sankcije in odvzem točk, igralce pa dolgoročni suspenzi in morda tudi kazenski pregon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice