Šport > Nogomet
1852 ogledov

Tokrat zares: najbolj bizarno simuliranje vseh časov!

Rosbin Ramos Gvatemala PrtSc
Nogometne tekme prinesejo takšne in drugačne trenutke. Zares neverjetna scena se je zgodila v Gvatemali.

V okviru gvatemalske tretje lige sta se pomerila domači Deportivo San Lorenzo v rdečih dresih in gostujoči Batanecos v zelenih.

Srečanje v običajnih okoliščinah seveda ne bi poželo prav veliko pozornosti, a posnetki obračuna so tokrat zaokrožili po vem svetu.

Krivec za to je gostujoči igralec s številko 16 - Rosbin Ramos. 22-letni Venezuelec je namreč uprizoril enega najbolj bizarnih poskusov simuliranja.

Po zapiskanem prekršku, ko so nekateri igralci obeh ekip razpravljali s sodnikom, je Ramos na zelenici opazil predmet, ki ga je malce prej eden od domačih navijačev odvrgel na igrišče. S posnetka ni razvidno, za kaj točno je šlo, nekateri mediji so zapisali, da je šlo za olupek pomaranče.

Ramos je zgrabil predmet, se z njim "udaril" po glavi in obležal. Očitno je želel sodnika prepričati, da je nekdo s tribune vanj vrgel predmet in ga poškodoval.

Nogometaši San Lorenza niso imeli razumevanja za njegovo početje in so ga grobo pozvali, naj hitro vstane. Nasedel ni niti sodnik, ki srečanja ni prekinil.

Gvatemalska nogometna zveza se je v luči mednardne pozornosti že odzvala in napovedala sankcije za Ramosa, poroča Football24. Za nameček je Batanecos srečanje izgubil (3:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice