Šport > Nogomet
359 ogledov

Toliko so od Barce zahtevali za Coutinha

philippe coutinho
Pri Liverpoolu so od Barcelone za nakup svojega igralca zahtevali neverjetno vsoto.

Nogometno tržišče je po selitvi Neymarja iz Barcelone v PSG za 222 milijonov evrov povsem izgubilo kompas. Če je bil še lani Paul Pogba nesporno najdražji nogometaš na svetu, je zdaj šele četrti, poleg Brazilca sta ga prehitela sta ga še mlada rojaka Kylian Mbappé (iz Monaca v PSG) in Ousmane Dembélé (Iz Borussie Dortmund v Barcelono). Pri Barci so želeli kupiti še Brazilca Philippa Coutinha, ki je tudi s 'poškodbo', za Liverpool v tej sezoni še ni zaigral, je pa nastopil za Brazilijo, želel izsiliti selitev v Katalonijo.

A tudi to ni omehčalo premierligaša, pri Barceloni pa so zdaj razkrili, da je bila največja ovira pri sklenitvi sodelovanja z Brazilcem prav njegova cena. "Liverpool je zanj zahteval 200 milijonov evrov, zato smo odnehali. Ne želimo ogroziti prihodnost našega kluba," je neuspešna pogajanja pojasnil direktor Kataloncev Albert Soler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice