Šport > Nogomet
427 ogledov

Tudi legenda evropskega nogometa in odlični Hrvat na poti v Savdsko Arabijo!

Steven Gerrard Profimedia
Brozović v Al Nassr, Gerrard novi trener Al Etifaqa.

Hrvaški nogometni reprezentant Marcelo Brozović je danes podpisal triletno pogodbo za Al Nassr iz Savdske Arabije. Anglež Steven Gerrard je medtem postal novi trener Al Etifaqa v tej državi.

Brozovićev prestop iz milanskega Interja v Al Nassr, kjer igra tudi sloviti Portugalec Cristiano Ronaldo, je ovrednoten na 18 milijonov evrov, 30-letni Brozović pa naj bi v naslednjih treh sezonah prejel več kot 75 milijonov evrov.

Brozović je bil v zadnjih osmih letih član Interja, pred odhodom na Apeninski polotok pa je igral za Hrvatski Dragovoljac, zagrebško Lokomotivo in Dinamo Zagreb. Za hrvaško reprezentanco je od leta 2014 odigral 87 tekem in dosegel sedem golov.

marcelo brozović | Avtor: Epa Epa

Savdska Arabija pa je ujela še eno znano nogometno osebnost. V to državo se seli tudi nekdanji angleški reprezentant Steven Gerrard, ki je novi trener Al Etifaqa.

Triinštiridesetletni Gerrard je v začetku minule sezone vodil Aston Villo, a nato zaradi slabih izidov ostal brez dela. Pred tem je bil trener škotske ekipe Glasgow Rangers ter mlajših selekcij Liverpoola, kjer je v času igralske kariere prikazal tudi svoje najboljše predstave.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice