Šport > Nogomet
1584 ogledov

V Zagrebu 'srečanje' navijaških skupin Bad Blue Boys in Torcide

huligani, BBB, Torcida facebook
Nov spopad hrvaških navijaških skupin.

Pred tednom so pripadniki skupine Bad Blue Boys po derbiju Dinama in Hajduka v zagrebškem študentskem naselju, kjer prebiva tudi precej študentov iz Dalmacije, napadli navijače splitskega kluba. Študenti so za Jutarnji list povedali, da so člani navijaške skupine BBB preplezali ograjo študentskega doma, vdrli v paviljone in iskali študente, ki bi jih napadli. Navedli so še, da je policija pridržala od 10 do 15 oseb.

Do novega incidenta pa je prišlo v soboto, ko je Hajduk znova gostoval v hrvaškem glavnem mestu, tokrat je bila na sporedu tekma z Lokomotivo.

Omenjeni nogometni dvoboj so huligani izkoristili za manjši pretep v bližini stadiona. Skupini BBB in Torcida sta izmenjali nekaj udarcev, večji spopad pa je še pravočasno preprečila policija. Po vzkliku 'Ide murija' (prihaja policija; op. p.) so se 'pretepači' namreč razbežali.

Komentarjev 1
  • Joseph_Sims 10:18 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice