Šport > Nogomet
3324 ogledov

Zato boste lahko gledali Olimpijo, ne pa tudi Maribora

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Anže Petkovšek
Od dveh slovenskih predstavnikov v današnjih kvalifikacijah za Ligo Evropa si bo na malih ekranih moč ogledati le enega.

Ob 20. uri se bo v Stožicah začela tekma med Olimpijo in HJK Helsinki, ogledati si jo bo moč na programu SK1. 

Srečanja med Rangers in Mariborom v Glasgowu na Sport klubu ne bodo prenašali, razlogi so finančne narave. Do vključno tretjega kroga kvalifikacij klubi namreč sami prodajajo pravice za televizijske prenose, Škoti pa so postavili konkretno previsoko ceno, kot je za Večer pojasnil direktor Sport kluba Marko Simeunović.

Zato pa si bo na Sport klubu moč ogledati povratno srečanje med Štajerci in Škoti v Ljudskem vrtu, na sporedu bo prihodnji teden.

Ibrox Maribor Drevi ob 20.45 Šport Takšen je mariborski recept za škotski juriš

Pri Televiziji Slovenija, ki letos skupaj s Planet TV prenaša tekme Prve lige Telekom Slovenije, se za prenos iz Glasgowa niso odločili, ker imajo program zapolnjen z evropskimi prvenstvi in so trenutni termini "namenjeni evropskemu prvenstvu v atletiki", so iz nacionalke odgovorili na vprašanje Večera.

Tudi pri Šport TV niso uspeli pridobiti pravic za prenos obračuna na stadionu Ibrox.

Olimpija Ljubljana Drevi ob 20.00 Šport Olimpijo pred tekmo s Finci skrbi obramba
Komentarjev 1
  • dolores08 15:24 09.avgust 2018.

    V prvem mesecu sem imel 24.269 dolarjev in 30.642 dolarjev prejšnji mesec, pravkar sem delal na internetu od doma. Sem reden študent in delam le 4 do 5 ur na dan. Vsakdo mora poskusiti to delo zdaj samo uporabite ttoo ...prikaži več povezavo ..... ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice