Šport > Nogomet
2422 ogledov

Zidane je v soboto igral v Domžalah!

Gregor Sikošek Profimedia
Na uvodni tekmi 16. kola PLTS smo videli zares izjemen zadetek. Niti največji velemojstri se ga ne bi sramovali.

Prva tekma 16. kola Prve lige Telekom Slovenije je bila odigrana v zgodnjem sobotnem popoldnevu ob Kamniški Bistrici. V Domžalah je gostoval Koper, srečanje pa se je končalo z remijem (1:1). A na tekmi smo videli enega najlepših trenutkov sezone.

NK Aluminij : NŠ Mura 1. SNL Šport Remi v Domžalah, Mura do preobrata v drugem polčasu

V 21. minuti je namreč padel fantastičen zadetek. Po napadu domačih so gostje žogo v visokem loku odbili na rob kazenskega prostora. Tam jo je pričakal Gregor Sikošek in jo z levim volejem poslal v desni zgornji kot gola Ivana Vargića.

"Ko je bila žoga v zraku, sem razmišljal samo o besedah trenerja, ki je pred tekmo dejal, da moramo več streljati proti vratom nasprotnika. Žogo je vratar dvakrat odbil, nato pa sem z roba kazenskega prostora lepo sprožil in dosegel zadetek, kakršnih ne vidimo ravno pogosto. Zaradi tega sem zelo vesel, vendar ostaja grenak priokus, saj smo tokrat prišli zgolj do točke," je po tekmi za klubsko spletno stran dejal Sikošek.

Strel je bil zares tehnično zahteven in glede na let žoge je moral Sikošek okroglo usnje zadeti perfektno, da je dosegel gol. Spomnil je na zadetek Zinédina Zidana v finalu Lige prvakov leta 2002, ko je Real Madrid v Glasgowu ugnal Bayer Leverkusen z 2:1. Legendarni Francoz je izvedel podoben udarec kot Sikošek, oba pa sta postala junaka.

Koper je po delitvi plena ostal na četrtem mestu lestvice s 27 točkami. Domžale so tik za Primorci, ob odigrani tekmi manj imajo na računu 20 točk.

Komentarjev 2
  • pieroulqui 05:12 07.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • liacrosni 18:34 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

Sorodne novice