Šport > Nogomet
3352 ogledov

Zvezdnika Barcelone napadli na domu, pretepli in okradli

Pierre-Emerick Aubameyang Profimedia
Član katalonskega velikana jo je skupil v ropu.

Napadalec Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang naj bi bil žrtev nasilnega ropa v svoji hiši v katalonskem velemestu. Rop naj bi se zgodil v ponedeljkovih zgodnjih jutranjih urah, ko je več oboroženih moških vdrlo v hišo in preteplo nogometaša, poročajo španski mediji.

El Pais poroča, da so najmanj štirje moški splezali na njegov vrt v kompleksu v Castelldefelsu in mu grozili s strelnim orožjem in železnimi palicami, medtem pa sta dva roparja, potem ko sta pridobila dostop do igralčevih dragocenosti, iz sefa pobrala nakit, nato pa pobegnila z belim audijem A3.

Aubameyangova žena Alysha Behague je policijo o napadu obvestila okoli ene ure zjutraj. Policija je sprožila preiskavo in išče napadalce.

Kot še navajajo mediji, je Aubameyang utrpel udarec s palico v brado, njegova žena pa v glavo.

Aubameyang ni prvi igralec Barcelone, ki je doživel oboroženi rop. Leta 2018 je podobno usodo doživel tudi Jordi Alba.

Žrtev tatov je bil pred manj kot dvema tednoma tudi Aubameyangov soigralec Robert Lewandowski. Medtem ko si je na vhodu na stadion v Barceloni vzel čas za nekaj fotografij z navijači in par avtogramov, mu je nepridiprav iz sovoznikovega sedeža ukradel ročno uro v vrednosti 70.000 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice