Šport > Olimpijske igre
26320 ogledov

Boleč začetek: njeni kriki odmevali po dvorani!

Brianna Decker hokej OI 2022 Profimedia
Olimpijske prvakinje se bodo morale znajti brez hudo poškodovane igralke.

Hokejistke ZDA, branilke olimpijskega naslova, so igre v Pekingu začele s srečanjem proti Finski. Tega so dobile (5:2), na tekmi pa je bilo moč videti nekaj nenavadnih situacij.

Peking skakalnica Smučarski skoki Šport Slovenke dominirajo: kakšen obet za konec tedna!

Prva se je zgodila sredi uvodne tretjine. Trčili sta Američanka Brianna Decker in Finka Ronja Savolainen. Obe sta obležali, precej huje jo je skupila Američanka.

Deckerjeva si je očitno hudo poškodovala nogo, njeni kriki bolečine so odmevali po prazni dvorani. Po nekaj minutah je na nosilih zapustila ledeno ploskev in tako že končala olimpijske nastope.

V nadaljevanju srečanja je v objektu za kratek čas zmanjkalo elektrike, bizaren zaključek pa so zakuhale sodnice. Slednje so dve minuti in 20 sekund pred koncem obračuna spregledale popolnoma regularen finski zadetek, pri čemer je bila napaka opažena šele po ogledu posnetka po koncu tekme.

Igralke so potem, ko so se na sredini igrišča po koncu že pozdravile, morale ponovno odigrati zaključek tekme, kar pa ni prineslo večjih sprememb. Naknadno priznani gol je zgolj omilil finski poraz.

Miha Hrobat Alpsko smučanje Šport Hrobat s super vožnjo vzbudil apetite
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice