Šport
44010 ogledov

Po finalu skoraj zapele pesti

Aleksandar Đorđević
Selektor v finalu evropskega prvenstva poražene srbske reprezentance Aleksandar Đorđević je po tekmi napadel sodnike.

Medtem ko je bila tik po končanem finalnem obračunu med slovensko in srbsko košarkarsko reprezentanco vsa pozornost usmerjena v nove evropske prvake, je tik ob robu igrišča prišlo do verbalnega napada srbskega selektorja Aleksandra Đorđevića na delilce pravice finalne tekme.

Na posnetku srbskega portala Blic, ki doslej še ni bil objavljen, je jasno vidno, kako Đorđević pristopi do sodniške trojke, se verbalno znese nad njimi in pri tem močno krili z rokami. Eden izmed sodnikov dobesedno pobegne od njega, Đorđevića pa njegov pomočnik Jovica Antonić potegne vstran. Večkrat.

luka dončić Poraženi Srbi: Šport "Grozno, Slovenci nam kradejo otroke"

"V ekskluzivnem posnetku iz dvorane lahko vidite, kako je selektor reagiral takoj po finalu, kar na prenosu s tekme ni bilo prikazano. Vedno zbran in miren Sale je eksplodiral, tako kot vsi mi, ki smo bili priča temu, da sodniška trojka ni bila kos nalogi, še predvsem v ključnih trenutkih," je posnetek pospremil portal Blic.

Posnetek si oglejte na TEJ POVEZAVI.

Po verbalnem obračunu se je Đorđević takoj napotil k tekmecu, slovenski reprezentanci, in jim od srca čestital za njihov veliki podvig, še navaja portal.

Đorđević se je sicer tudi javno po tekmi, ko je bila eksplozija čustev že mimo, obregnil nad sojenje na Evropskem prvenstvu, ki ga je izpostavil tudi na sprejemu po prihodu v Beograd.

Finale Eurobasket, Slavje Solze in bes Šport Srbi našli krivca za poraz Aleksandar Đorđević Sprejem tudi v Beogradu Šport Čustven selektor spet pokazal na krivca

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • MihaPu 14:49 20.september 2017.

    Sojenje je bilo slabo tudi za nas, tako kot tudi vsem na Eurobasketu 2017. Sodniki so bili res podn od podna. Ne samo na finalni tekmi, ampak tudi veliko prej. Pa selektor Djordjević se razume z vsemi našimi igralci, ne ...prikaži več delajte vojne in pa nacionalističnih idiotizmov tam kjer to ni potrebno oziroma tega ni.

  • Alen Jazbec 11:02 20.september 2017.

    Idiot!!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:26 20.september 2017.

    Lošem kurcu i dlaka smeta!

Sorodne novice