Šport
7026 ogledov

Prelepa šampionka pred začetkom Olimpijskih zbira denar z golimi fotografijami

Alysha Newman Instagram
Pred svojim drugim nastopom na Olimpijskih igrah se je Alysha odločila, da si preko spletne strani OnlyFans pridobi nekaj novih moških navijačev.

Spletna platforma OnlyFans je v času pred začetkom Olimpijskih iger dobila novo slovito predstavnico, saj je svoj račun na tej spletni strani ustvarila kanadska atletinja Alysha Newman.

Kanadska olimpijka je tako naslednja v vrsti znanih športnic, igralk ter ekstradnic, ki so se v zadnjem času odločile, da se preizkusijo na tej spletni strani za odrasle, na kateri objavljajo svoje gole fotografije in posnetke, ki so uporabnikom na voljo zgolj ob plačevanju naročnine na njihov profil.

Newmanova je sicer konec junija praznovala svoj 27. rojstni dan, ob tej priložnosti pa je tudi najavila, da bo odprla svoj OnlyFans račun, svojo obljubo pa je v dneh pred njenim drugim nastopom (po Riu 2016) na Olimpijskih igrah tudi uresničila.

"Kdaj, če ne zdaj? Če ne premikamo meja in rušimo barier, nam to ne ne bo prineslo nič dobrega pri oblikovanju lastne osebnosti. Že celo življenje kot športnica rušim te bariere, zdaj pa sem dobila možnost, da pokažem tudi drugo, svojo ženstveno stran," je odprtje računa pokomentirala kanadska skalka s palico, medtem ko je na Instagramu zapisala:"Vaša želja, moj ukaz. Od zdaj naprej na OnlyFans."

Newmanova je so sedaj zbrala že 34 objav ter dobrih 5000 naročnikov, mesečna naročnina na simpatično olimpijko pa stane 20 dolarjev.

Kanadčanka je sicer svojo športno kariero začela v gimnastiki, a se je po hudi poškodbi preizkusila še v hokeju in potapljanju, dokler se ni dokončno našla v atletiki.

Alysha Newman | Avtor: Profimedia Profimedia

Je aktualna zmagovalka Iger Commonwealtha (leta 2018), kjer je tudi postavila nov rekord iger s skokom 4,75 m. Je tudi kanadska državna rekorderka z višino 4,82 m.

Na Igrah Commonwealtha ima poleg zlate medalje še bronasto iz leta 2014, enake barve pa je tudi njena medalja iz Pan-ameriških iger iz leta 2019. Istega leta je nastopila tudi an Svetovnem prvenstvu, z višino 4,80 m pa je postala peta najboljša skakalka na svetu.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:22 23.julij 2021.

    Huda je...👍👌

Sorodne novice