Šport
6807 ogledov

Prelepa šampionka v času karantene vadi na balkonu kar v tangicah

Julija Jefimova Instagram
Vsak moški bi si želel biti njen sosed...

Rusinja Julija Jefimova, šestkratna plavalna svetovna prvakinja, je nedavno na Instagramu objavila posnetek, na katerem v času koronavirusa pridno trenira kar na svojem balkonu, oblečena le v vroč bikini.

Jefimova se je tako pridružila akciji pozivanja ljudi, da zaradi pandemije koronavirusa ostanejo doma, obenem pa je lepo pokazala, da se lahko tudi čas v karanteni preživi v športnem duhu.

Jefimova je sicer svetovno zaslovela po škandalu z Olimpijskih iger v Riu, ko je osvojila dve srebrni medalji, a ji ameriška plavalka Lilly King, ki je osvojila zlato na 100 m prsno, ni hotela čestitati, obenem pa jo je javno kritizirala v intervjujih ter jo imenovala za prevarantko.

julija jefimova Jefimova Šport Brez milosti za dvakratno grešnico

Jefimova je bila namreč ena izmed športnic, ki ji je Sodišče za športno arbitražo dovolilo nastop na Igrah, kljub temu da je bila na seznamu suspendiranih športnikov zaradi sistemskega dopinga v Rusiji.

Jefimova je v preteklosti že dvakrat padla na dopinškem testu. Prvo 16-mesečno kazen je odslužila med letoma 2013 in 2015, prav tako pa je bila v skupini športnikov, ki so padli na substanco meldonium, katere najbolj znana žrtev je bila Maria Šarapova.

Julija Jefimova | Avtor: Profimedia Profimedia

Jefimova se sicer lahko pohvali s kar 20 medaljami z Olimpijskih iger ali s svetovnih prvenstev, a ji še vedno manjka naslov olimpijske prvakinje. Če bo še naprej tako pridno trenirala, kdo ve, kaj lahko doseže naslednje leto...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice