Šport
23561 ogledov

"Roglič bo popustil, tako kot vedno doslej"

primož roglič Epa
Konkurenca Primoža Rogliča na dirki po Španiji računa na to, da bo Slovencu slej kot prej zmanjkalo sape.

Primož Roglič (Jumbo-Visma) je še vedno v dobrem položaju za drugo zaporedno zmago na Vuelti.

Primož Roglič Roglič: Šport "Vse je v redu, s tem sem zadovoljen"

Po 12 od predvidenih 18 etap mu največjo konkurenco predstavlja trenutno vodilni v skupni razvrstitvi Richard Carapaz (Ineos Grenadiers), po nedeljski kraljevski etapi z vzponom na Angliru pa se nekaj možnosti za končni uspeh pripisuje tudi zmagovalcu peklenske preizkušnje Britancu Hughu Carthyju (EF Pro Cycling). Carthyja od rdeče majice loči 32 sekund, Rogliča zgolj deset.

Po mnenju šefa ekipe EF Pro Cycling Jonathana Vaughtersa bi lahko Carthy že v torek, ko se bodo kolesarji pomerili na 33,7 km dolgem kronometru, mešal štrene obema favoritoma.

Hugh Carthy | Avtor: Epa Epa

"Hugh je zelo podcenjen v vožnji na čas. Mislim, da imata vodilna kolesarja, Richard Carapaz in Primož Roglič, več razlogov za skrb, kot se morda zavedata," je samozavestno napovedal Vaughters, ki stavi na Carthyjevo sposobnost hitrega okrevanja, obenem pa pričakuje, da bo Rogliču kmalu začelo zmanjkovati moči.

Primož Roglič Vuelta Šport Roglič izgubil rdečo majico

"Mislim, da Roglič popušča. Za seboj ima dolgo sezono. Če se ozremo v preteklost, je v zadnjem tednu velikih dirk še vedno zbledel. Primož je na papirju resda najboljši kolesar v vožnji na čas, a če ne bo dobro okreval, morda ne bo tako hiter, kot vsi pričakujemo," je prepričan 47-letni nekdanji kolesar.

"Carapaz je zame uganka. Dana Martina, četrega v skupni razvrstitvi, ne vidim kot kandidata za zmago. Previdno sem optimističen, da lahko Hugh na kronometru naredi nekaj res posebnega, potem pa bomo videli, kako naprej," je pogovor za Eurosport sklenil šef EF Pro Cyclinga.

primož roglič "To je s*anje!" Šport Kar je moštveni kolega storil za Rogliča, je občudovanja vredno

jonathan vaughters | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 7
  • bogdan76 19:08 02.november 2020.

    Že jutri bomo videli ali je Rogla pravi.

  • Avatar Sienna_Skinner
    Sienna_Skinner 17:07 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ........ >>>>>>>> DouCash.Com

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 16:32 02.november 2020.

    Potem ko bo ponovno zmagal boste pa vsi pametni... Dajmo Rogla gasssssssssssssssssssa

Sorodne novice