Šport
20092 ogledov

Tako grozljivo izgledajo noge kolesarja na tritedenski dirki

Jose Joaquin Rojas Profimedia
Kolesarji so tekom znamenitih tritedenskih dirk izpostavljeni neverjetni naporom.

Izjemni španski kolesar ekipe Movistar Jose Joaquin Rojas je po vsega sedmih etapah letošnje Dirke po Španiji delil sliko svojih nog preko socialnih omrežij.

Jose Joaquin Rojas Foto Šport Takšne posledice pusti Giro

Špančeve noge po vsega tednu dirkanja izgledajo naravnost grozljivo, če pa bi šlo za navadno dirko, bi ga čakalo še dvakrat toliko kolesarjenja, kot ga je zaenkrat opravil.

Glede nato, da smo letos priča za tri etape skrajšani Vuelti, pa je španskega kolesarja v trenutku posnete fotografije do cilja v Madridu delilo le "še" 11 napornih etap.

35-letni kolesar, ki že od leta 2007 vozi za najznamenitejše špansko moštvo, je objavil fotografijo po 7. etapi, ki je veljala za eno izmed lažjih, na koncu pa jo je odločil sprint glavnine, k fotografiji pa je dopisal, da je pripravljen na 8. etapo, a da ga po štirih urah dirkanja, ko je pedala obračal s povprečno z močjo 350 watov, noge vseeno zelo bolijo. Glede na fotografijo, mu vsekakor verjamemo.

Še dobro da ni Rojas objavil kakšne fotografije po 8. etapi, ki je bila naravnost brutalna, zaključila pa se je z vzponom na Moncalvillo, kjer je pometel s konkurenco naš Primož Roglič ter slavil takrat drugo etapno zmago na letošnji dirki.

George Bennett Iz Jumbo-Visme Šport Roglin sotekmovalec: "Podpiramo protest, čeprav lahko Primož ostane brez majice" Protest na Vuelti Konec ugibanj Šport Kolesarji zaradi Rogle bojkotirali start, padla odločitev, ali je Primož v rdeči
Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:38 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem .......... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com

Sorodne novice