Šport
38857 ogledov

Šokantne poslednje besede boksarja, ki je preminil po brutalnem nokavtu

Patrick Day Profimedia
Kot da bi Patrick Day imel nenavadno tragično slutnjo...

Velika tragedija je pretresla svet boksa, potem ko je Patrick Day preminil v bolnišnici štiri dni po brutalnem nokavtu, ko ga je v ringu premagal Charles Conwell.

Day je obležal v 10. rundi borbe po seriji brutalnih udarcev. Na pomoč mu je hitro priskočila zdravniška služba, borec pa je bil nezavesten na nosilih odnešen iz arene ter prepeljan v bolnišnico, kjer so se zdravniki dolgo borili za njegovo življenje. Zaradi hudih poškodb možganov so na koncu izgubili ta boj.

Patrick Day | Avtor: Profimedia Profimedia

Po tragediji pa je precej odjeknila zadnja javna izjava boksarja pred samim dvobojem, v kateri je zelo hvalil nasprotnika, povedal zakaj ljubi ta šport, obenem pa je med zelo omikano izjavo, polne spoštovanja do borca na drugi strani, imel tudi zelo temačno slutnjo: "Jutri bo božja volja odločala, če bomo v areni vsi zdravi ter v enem kosu."

Conwell : Day Video Šport Po tem brutalnem nokavtu se boksar bori za življenje, nasprotnik skrušen Patrick Day Prehude poškodbe Šport Še ena smrt v ringu

Komentarjev 4
  • maresem 19:58 20.oktober 2019.

    In to je šport?? Nobene škode, če vse iz ringa odnesejo z nogami naprej.... kretene debilne.

  • way 11:48 20.oktober 2019.

    Kakšen je kateri koli "šport" kjer namerno poškoduješ ali ubiješ nasprotnika?

  • Snežinko 09:50 20.oktober 2019.

    Močno dvomim, da je "božja volja", da se takole v arenah boksajo in pobijajo med seboj... brutalen šport, ki bi ga zdrava pamet morala že davno prepovedati. Ampak, ker je vedno glavni denar...

Sorodne novice